Bijeenkomst Winterswijk Onderneemt Duurzaam op woensdag 6-11

October 22, 2019 783 keer bekeken 0 comments

Duurzaam en circulair ondernemen, iedereen praat er over. Maar wat kun jij als ondernemer doen, en hoe pak je dat aan? Graag nodigen we je uit om op 6 november aanwezig te zijn op de bijeenkomst van Winterswijk Onderneemt Duurzaam.

Tjjdens deze bijeenkomst hoor je van andere Winterswijkse ondernemers hoe zij ermee bezig zijn. En vooral: wat het ze oplevert. Bovendien hoor je alles over de gratis energiescan die je aangeboden krijgt, passend bij jouw bedrijf. En we geven inzicht in de mogelijke duurzame maatregelen voor alle bedrijven, groot of klein. Kies ook voor meer winst met minder energie en zorg dat je erbij bent.

Winterswijk Onderneemt Duurzaam is een samenwerking van de gezamenlijke ondernemersverenigingen, de gemeente en Achterhoek Onderneemt Duurzaam. Met als doel om elkaar als ondernemers te inspireren, kennis te delen en om het wiel niet uit te hoeven vinden.

Programma:
15.00 uur Inloop met koffie en thee.
15.30 uur Programma. Met praktische handvatten voor duurzaam ondernemen, ervaringen van
Gebuwin, ROVA, Pentair Fairbanks Nijhuis, Oonk Rijwiel- en Babyspeciaalzaak, Recreatiepark
Het Winkel & zalencentrum Reuselink en een update van alle duurzaamheidsactiviteiten uit Winterswijk.
17.30 uur Naborrelen.

Toegang is gratis, aanmelden kan via je eigen ondernemersvereniging of via de Achterhoek Onderneemt Duurzaam website. Meer weten? Kijk op www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl of mail naar info@achterhoekonderneemtduurzaam.nl.

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Duurzaam Winterswijk - De toekomst maken we samen!

Cookie settings