Ledlampen pakket

Energiebesparing is een onderwerp dat steeds meer leeft in de gemeente Winterswijk. In 2030 wil de gemeente energieneutraal zijn. De gemeente vindt het belangrijk dat iedereen hieraan een bijdrage kan leveren. In samenwerking met de Sociale Dienst heeft de gemeente Winterswijk daarom ledlampenpakketten beschikbaar gesteld. Mensen die een ledlampenpakket op kunnen halen hebben van de Sociale Dienst een brief gekregen.  Dit pakket helpt om energie te besparen. Dat is goed voor het milieu en goed voor hun portemonnee. De Voedselbank, de WUh en de Post helpen met het uitdelen van de pakketten.

In de periode tussen 1 november en 15 november kunnen mensen die een brief hebben ontvangen van de Sociale Dienst op een van de volgende adressen een ledlampenpakket ophalen:

• De Post, Balinkesstraat 4, Winterswijk. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur

•  WUh, Torenstraat 9, Winterswijk. Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 15.00 uur

Er is 1 ledlampenpakket per adres beschikbaar. Mensen die gebruik maken van de Voedselbank hebben het pakket daar op kunnen halen.

In het pakket zitten ledlampen en een douchetimer. Het is een mooie eerste stap in energie besparen. Gloei- en halogeenlampen vervangen door ledlampen is een slimme zet. Een ledlamp is namelijk tot 85% zuiniger en gaat langer mee. Een douchetimer helpt om korter te douchen, hiermee wordt water, energie en ook geld bespaard. Zo werken we samen aan een duurzaam Winterswijk.

Zijn er vragen of wil je meer informatie? Mail dan naar: duurzaam@winterswijk.nl

Duurzaam Winterswijk - De toekomst maken we samen!

Duurzaam Winterswijk op Twitter! @DuurzaamWwijk

Cookie settings