Nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"174875"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showUserOccupation":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Afbeelding mannetje Duurzaam Winterswijk algemeen

 

Duurzaam Winterswijk

Winterswijk is prachtig! Het unieke landschap, het verbindend naoberschap en het brede aanbod aan voorzieningen maken Winterswijk tot een prachtige plek om te wonen, te werken en te recreëren. En dat willen we graag zo houden!

Tegelijkertijd zien we dat de kwaliteit van onze leefomgeving door onder meer luchtvervuiling, klimaatverandering en verlies aan biodiversiteit onder druk staat. Door bewust te kiezen voor duurzame alternatieven zoals vaker de fiets te pakken, zuiniger omgaan met energie, overgaan op duurzame energiebronnen en meer rekening houden met de natuur, kunnen we de gevolgen voor volgende generaties beperken.

Het platform Duurzaam Winterswijk is een digitaal plein, bedoeld om kennis over duurzaamheid en de energietransitie lokaal te delen en ervaringen uit te wisselen. Jouw inbreng is daarbij zeer belangrijk!

Wat kun jij doen?

Wil je weten wat jij kunt doen voor een duurzamer en energieneutraal Winterswijk? Kijk dan op de 'Doe mee!' pagina!

 

Tip van de maand:

Gebruik een waterton: Regenwater is gratis, zacht en bevat spoorelementen. Daarmee is het niet alleen heel gezond voor je planten, maar was je er ook je ramen of je auto streeploos mee!

bron: https://www.nudge.nl/blog/2019/07/11/met-deze-9-tips-ben-jij-goed-voorbereid-op-hitte-en-droogte/

 

Reacties

 

{"tabBasic":{"type":"comments","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-comment","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":true,"showUserOccupation":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Duurzaam Winterswijk - De toekomst maken we samen!

Duurzaam Winterswijk op Twitter! @DuurzaamWwijk