Afbeelding mannetje Duurzaam Winterswijk ideeën

 

Ideeënbus

Heb jij een goed idee voor het versnellen van de energietransitie? Of een plan om Winterswijk duurzamer te maken? Dan willen we dat graag van je weten!

Breng ons op de hoogte van je idee en wij kijken of we je kunnen helpen met de uitvoer. Bijvoorbeeld door je in contact te brengen met de juiste personen, door je te ondersteunen bij de uitvoer van je idee of door het verstrekken van een financiële bijdrage waarmee je je idee kunt verwezenlijken.

Een idee kan worden ingediend als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • Het idee gaat (kansrijk) bijdragen aan de doelstellingen voor klimaat, circulariteit, biodiversiteit en/of cultuurhistorie in Winterswijk;
  • Het idee mag geen individueel of commercieel belang dienen;
  • De aanvrager is woonachtig in de gemeente Winterswijk;
  • De aanvrager levert een aantoonbare eigen bijdrage aan de verwezenlijking van zijn of haar idee in tijd, menskracht en/of geld;
  • De financiële bijdrage per project is minimaal €250,- en maximaal €2.500,-.

Nadat je je idee hebt ingediend ontvang je z.s.m. een ontvangsbevestiging en wordt het idee door een medewerker van de gemeente beoordeeld. Daarna nemen we contact met je op. Wanneer het idee door ons als kansrijk wordt aangemerkt, dan maken we een afspraak voor een gesprek. In dat gesprek bespreken we wat wij als gemeente zouden kunnen doen om je op weg te helpen met de uitvoer van je idee.

Het indienen van een idee kan via de Idee indienen knop hieronder.

 

 

Duurzaam Winterswijk - De toekomst maken we samen!

Cookie settings